top of page

Raven Advisory LLC Group

Public·66 members

Stefan MC oni
Stefan MC oni

Привіт всім з Києва! Тут сьогодні хмарно , чим можна зайнятися дома порадьте пару речей, а то серіали вже набридли?

12 Views

Моя сетра останні дні була незвично захоплена телефоном — а вона зазвичай не любить сидіти в гаджетах і часто каже, що це забирає час. Але тут я помітив, що вона постійно гортає щось на екрані, іноді всміхається і навіть не реагує, коли я заходжу в кімнату. Я спочатку подумав, що це якісь новини чи переписка з подругами, але коли я запитав, у чому справа, вона загадково посміхнулася і показала мені екран. Виявилося, що вона знайшла сайт, який їй дуже сподобався — там було багато цікавих ігор, приємний дизайн і якісь приємні бонуси. Вона розповіла, що їй сподобалося, як усе зроблено — просто, зрозуміло й без зайвого шуму. Я вирішив теж зайти подивитися, і чесно кажучи, здивувався: каталог великий, усе працює швидко, а сама платформа виглядає сучасно. Сестра вже встигла випробувати кілька ігор — каже, що їй зайшло, і що вона планує ще повертатися. Якщо цікаво, що так зацікавило мою сетричку, можете глянути

Edited

Members

• Pepko AkrapovikPepko Akrapovik
    Pepko Akrapovik
  • Nester litopicezNester litopicez
    Nester litopicez
  • Mathias NilssonMathias Nilsson
    Mathias Nilsson
  • Arctic MotionArctic Motion
    Arctic Motion
bottom of page